Şofbenden Zehirlenen Kız Kardeşlerin Adı, Çocuk Parkında Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Şofbenden Zehirlenen Kız Kardeşlerin Adı, Çocuk Parkında Yaşayacak

Şofbenden Zehirlenen Kız Kardeşlerin Adı, Çocuk Parkında Yaşayacak

Orhangazi'de 2011 yılında şofbenden sızan gazdan zehirlenen kız kardeşlerin evlerinin bulunduğu mahalledeki Erenler Parkı'nın adı, "İrem Sılay ve Gizem Beray Parkı" olarak değiştirildi

29.11.2013 11:34

Orhangazi ilçesinde, iki yıl önce şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybeden İrem Sılay ve Gizem Beray Yüksel kardeşlerin adı, çocuk parkına verildi.

Belediye Encümeninin aldığı karar doğrultusunda, olayın ikinci yılında, Yüksel ailesinin evinin bulunduğu mahalledeki Erenler Parkı'nın adı, "İrem Sılay ve Gizem Beray Parkı" olarak değiştirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar'ı makamında ziyaret eden merhum kardeşlerin annesi Ayla ve babası Salih Yüksel, ona teşekkür etti.

Salih Yüksel, Tartar'ın her anlamda kendilerine destek olduğunu belirterek, parka isimleri verilip çocuklarının anılarının ölümsüzleştirilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

İrem Sılay ve Gizem Beray'ı rahmetle andıklarını ifade eden Tartar ise hayatın sürdüğünü ve bu anlamda ailenin, geride kalan çocuklarıyla ilgilenip onların gelecekleriyle mutlu olmaya çalıştığını dile getirdi. Tartar, arkadaşları, ailesi ve Orhangazi halkının, güzel kalpli bu iki çocuğu asla unutmayacağını anlattı.

Evlerinde, 28 Kasım 2011'de beraber girdikleri banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenen 11 yaşındaki Gizem Beray ve ablası 12 yaşındaki İrem Sılay Yüksel, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Gizem Beray Yüksel, olay günü bu hastanede, İrem Sılay Yüksel ise 3 gün sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Gizem Beray Yüksel, 2010'da sınıfında arkadaşlarına öğüt verirken öğretmeninin çektiği görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında haberlere konu olmuş, katıldığı bir eğlence programında ise zekası ve hazırcevaplığıyla ilgi görmüştü. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şofbenden Zehirlenen Kız Kardeşlerin Adı, Çocuk Parkında Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement