Sokak İftarlarının 16.sı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sokak İftarlarının 16.sı Gerçekleştirildi

Sokak İftarlarının 16.sı Gerçekleştirildi

Sokak iftarlarının on altıncısı Mehmet Akif mahallesinde yapıldı.

11.08.2012 13:27

Bolluk ve bereket ayı Ramazan, tüm güzellikleriyle Kağıthanelileri bir araya getirmeye devam ediyor. Dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı mübarek günlerde, kardeşlik duygularını ön plana çıkaran iftar sofralarında yemeklerini paylaşan kapı komşular, huzur ve güvenin simgesini oluşturuyorlar.

09 Ağustos Perşembe günü, Mehmet Akif Mahallesi İftar Yemeği, Etibank Caddesinin sonunda bulunan Mahalle Konağı çevresine kurulan masalarda gerçekleştirildi. Binin üzerinde vatandaşımızın iftarlarını açtıkları programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaya, Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Başkanları, Spor Kulübü Başkanları, STK Temsilcileri, Din Adamları ve Kanaat Önderleri katıldı.

Kılıç, Duaların Makbul Olduğu Bu Ayda, Bol Bol Dua Edilmesini İstedi

"Mehmet Akifli komşularımız güzel bir sofra ve güzel bir tablo oluşturmuşlar. Bu güzel ortamı oluşturan siz mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Her yıl yapmış olduğumuz iftarın bir benzerini daha burada gerçekleştiriyoruz" diyerek Mehmet Akif Mahallesindeki Belediye Çalışmalarına değinen Fazlı Kılıç, "Üç katlı otoparkımızın bir katını hizmete açtık. Kısa zamanda diğer kısımlarını da açacağız. Cami Sokaktaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Nurtepeden gelen viyadükle Ulusoy Yazıhanesi denilen bölgenin bağlantısı da yakında bitirilerek hizmete girecek" dedi. Fazlı Kılıç, birlikte edilen duaların makbul olduğunu söyleyerek, "onun için birlikte dua edelim. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Bayramınızı tebrik ediyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

"Kağıthane'de Ramazan Bir Başkaymış Hacı Cavcav, Hadi Biz de Gidelim"

Çocuklar yine Hasbahçe'de Ramazanın tadını çıkardılar. Animatör Sunucunun takdimiyle çocukların karşısına çıkan Hacivat-Karagöz tipleri, doğaçlama yoluyla yaptıkları esprilere küçük yavruları da ortak ettiler. Jonklör gösterileriyle ustaca hareketler yapan sanatçı, her zamanki gibi yine geceye renk kattı.

İftar ve sahur piknikçileri de, mutat hale getirdikleri alışkanlıklarıyla gecenin tadını çıkarmaya devam ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sokak İftarlarının 16.sı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement