DİSK 25 Mayıs'ta Miting Düzenleyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

DİSK 25 Mayıs'ta Miting Düzenleyecek

DİSK 25 Mayıs\'ta Miting Düzenleyecek
23.05.2014 15:02  Güncelleme: 15:04

DİSK, Türk iş, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde 25 Mayıs'ta Kadıköy'de miting düzenlenecek.

Bazı sendika ve sivil toplum örgütleri, Soma'daki maden faciası ile taşeron uygulamasını protesto etmek için Kadıköy'de miting düzenleyecek.

DİSK Genel Merkezinde düzenlenen basın toplantısında, 25 Mayıs'ta düzenlenecek mitinge ilişkin bilgi verildi. DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, yaptığı açıklamada, miting günü Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Tepe Natulius alışveriş merkezi önünde toplanarak Kadıköy'e yürüyeceklerini söyledi.

Çerkezoğlu DİSK, Türk-iş, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde düzenlenecek mitinge 60'dan fazla örgüt ve platformun destek verdiğini kaydetti.

Soma'da yaşanan maden faciasının taşeron uygulamasından kaynaklandığını savunan Çerkezoğlu, "Soma'da 301 kardeşimizi yitirmemizin başlıca sebebi, gizli veya açık, yasal ve yasa dışı biçimde büyütülen, beslenen taşeron düzenidir" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DİSK 25 Mayıs'ta Miting Düzenleyecek - Son Dakika


Advertisement