Sönmez, Bu Kez Derneğe Anlattı - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Bu Kez Derneğe Anlattı

Sönmez, Bu Kez Derneğe Anlattı

Yaşar Sönmez, tüm Beldelerde vatandaşlarla buluşup destek isterken, ikamet ettiği Uzunçiftlik'i de ihmal etmiyor.

14.01.2014 11:02

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, tüm Beldelerde vatandaşlarla buluşup destek isterken, ikamet ettiği Uzunçiftlik'i de ihmal etmiyor. Sönmez, dün Akşam Uzunçiftlik Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Meclis üyesi aday adayları Necati Pehlivan ve Caner Akcil'in de eşlik ettiği dernek ziyaretinde, dernek başkanı İsmail İnan ve yönetim kurulu üyeleri Ersin Korkmaz, Onur Tosin, Selami Özmen, Serkan Hoşoğlu, Soner Turhan Ve İbrahim Öztürk tarafından karşılandı.

GENÇLİĞE PROJE

Sönmez'in yakından tanıdığı gençlere, göreve gelmesi durumunda yapılmasını istedikleri projelere ilişkin görüşlerini sordu. Sönmez, Kartepe'nin gençlik projelerinden yoksun bir bölge olduğunu, bu yüzden kendileri tarafından bu yönde projeler üretildiğini, gençlere iş bulunması ve iş sahibi yapılması için etkin çalışmalar yapılacağını ifade etti.

DERNEKLERE DESTEK

Sönmez, "Kartepe, işte o zaman gençliğine kavuşacak ve kucaklayacak.Ayrıca, bölgemizde çok dernek var ancak hem birbirleri hem de yerel yönetimlerle koordinasyonları yok. Bunu da sağlayacağız. Derneklerimizin güçlenmesi ve yönetime katılmaları için mekanızmalar kuracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Bu Kez Derneğe Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement