Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası programı düzenlendi

Yozgat\'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası programı düzenlendi

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, Sorgun Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak, engellilere fırsat verilmesi halinde toplum içerisinde başarılı çalışmalara imza atabileceklerini belirtti. Programda, ilçede özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin gösterisi de yer aldı.

14.05.2024 14:01

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Sorgun Engelliler Umut Derneği tarafından İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı Süleyman Özdemir, her insanın bir engelli adayı olduğunu, insanların bunu unutmaması gerektiğini söyledi.

Engellilere fırsat verilirse toplum içerisindeki çalışmalarıyla ihtiyaçlarını karışladığına değinen Özdemir, "Yıllardır sosyal hayatın dışına itilen, unutulan engellilerin artık yalnız olmadığını görmek istiyoruz. ???????Doğru eğitim programları ve sosyalleşme desteği ile engelli vatandaşlarımız pek çok başarının altına imzasını atabilir. Tüm insanlarımızı engelli bireylere yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek, üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye davet ediyoruz." dedi.

Konuşmanın ardında, ilçede özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler gösteri sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Engelliler Haftası programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement