Sorgun'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

Sorgun\'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Karalık köyünde tandırdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen lise öğrencisi hayatını kaybetti.

30.09.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Karalık köyünde tandırdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sorgun'a bağlı Karalık köyünde ikamet eden Mevlüde Uğur (43), evinin yan tarafında bulunan tandırlıkta ekmek pişirdikten sonra eşi Erdal Uğur (44) ve oğlu Emre Uğur (15) ile birlikte tandırlığı temizledi. Anne ve oğlu, tandırlığı temizledikten sonra dinlemek üzere yattılar. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle dumanın içeri yayılması sonucu anne ve oğlu dumandan zehirlendi. Akşam namazını kıldıktan sonra tekrar tandırlığa gelen Erdal Uğur, eşinin ve oğlunun hareketsiz şekilde yerde yattığını gördü. Eşini ve oğlunu dışarıya çıkartmak isteyen Erdal Uğur da karbonmonoksit gazından etkilenerek yere yığıldı. Sabah işe gitmeyen Erdal Uğur'un komşuları durumdan şüphelenerek eve geldiler. Tandırlıkta yerde hareketsiz yatarken bulunan Erdal Uğur, eşi ve oğlu, komşuları tarafından Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 15 yaşındaki Emre Uğur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Mevlüde ve Erdal Uğur çiftinin ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Muttalip Bilir (62), Erdal Uğur'un inşaat işçisi olarak çalıştığını belirterek, "Erdal işe gitmeyince arkadaşları telefonla aramış, o cevap vermeyince köyü aramışlar. Daha sonra komşuları eve geldiklerinde tandırlıkta Erdal Uğur, eşi ve oğlunun yerde yattığını görmüşler. Daha sonra hastaneye kaldırıldılar" dedi.

Hayatını kaybeden Emre Uğur'un İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, gencin sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sorgun'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement