Sporda Her Branşa Bir Salon - Son Dakika
Güncel

Sporda Her Branşa Bir Salon

Sporda Her Branşa Bir Salon

Sporda tesisleşme hamlesi devam ediyor.

05.11.2012 12:03

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporda önemli bir noktaya gelen Bursa'da sportif başarıların tesisleşmeyle doğru orantılı olduğunu ifade ederek, Mimar Sinan Spor Tesisleri'nin de masa tenisine gönül veren sporculara tahsis edildiğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ve yönetim kurulu üyeleriyle Gönül Dostları Sofrası'nda bir araya geldi. Federasyon Başkanı Çimen, Bursa'da sportif çalışmaların yakın takipçisi olduklarını belirterek, spora ve sporcuya destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi tebrik ederek, federasyon adına plaket takdim etti.

Başkan Altepe de Bursa'nın sporda önemli başarılara imza attığını anlatarak, profesyonel sporcuların yanı sıra amatör spor branşlarına da destek verilmesinden yana olduklarını kaydetti.

Mimar Sinan Spor Tesisleri masa tenisinin hizmetinde

Başkan Altepe, Çimen ile birlikte Bursa'da masa tenisinin gelişmesi için masa tenisi sporcularının kullanımına yönelik düzenlenen Mimar Sinan Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe ve Çimen, inceleme sırasında bir de masa tenisi maçı yaptı. Masa tenisindeki başarılı hamleleriyle Çimen'i zorlayan Başkan Altepe, Bursa'nın masa tenisi sporunda da başarılı sporcular yetiştirmesini ve kentte sporda tesisleşmeyi önemsediklerini söyledi. Sporun tüm branşlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi'nin Mimar Sinan Spor Salonu'nu masa tenisi salonu olarak düzenledik. Bu tesis de kısa zamanda faaliyete geçecek. Bursa olarak tüm branşlarla ilgili salonları oluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkan Altepe, masa tenisinde de küçük çocuklardan milli sporculara kadar herkesin bu salondan yararlanacağını anlatarak, "Hedefimiz, hem Türkiye'de hem dünya çapında masa tenisinde başarılı sporcular yetişmesidir. Bursa'da yaptığımız bu yatırımlarla masa tenisinin de Bursa'da ivme kazanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Masa tenisi halka açılıyor

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ise Bursa'nın sporcu bir başkana sahip olmasının kent adına büyük şans olduğunu söyledi. Çimen, "Masa Tenisi Federasyonu olarak Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, halkımıza masa tenisini tanıtmak istiyoruz. Burası bir eğitim merkezinin yanı sıra vatandaşların da masa tenisi sporunu yapabileceği bir mekan olacak. Aynı zamanda 2020 olimpiyatlarında da ülkemizi temsilen milli takıma bu salondan yetişecek sporcuların katılmasını istiyoruz" diyerek tesisleşmeyle masa tenisinde de başarının artacağına işaret etti.

Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da ziyarette hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporda Her Branşa Bir Salon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement