Star-Crossed Foxlıfe'ta Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Star-Crossed Foxlıfe'ta Başlıyor

Star-Crossed Foxlıfe\'ta Başlıyor

14 Mayıs Çarşamba 20.15'te ilk bölümüyle Foxlife'ta izleyicisiyle buluşacak olan CBS'in yeni gençlik dizisi "Star-Crossed", fantastik bir Romeo ve Juliet öyküsü.

07.05.2014 15:44

UZAYLI BİR ERKEK VE DÜNYALI BİR KIZIN AŞKINI KONU ALAN STAR-CROSSED FOXLIFE'TA BAŞLIYOR!

14 Mayıs Çarşamba 20.15'te ilk bölümüyle Foxlife'ta izleyicisiyle buluşacak olan CBS'in yeni gençlik dizisi "Star-Crossed", fantastik bir Romeo ve Juliet öyküsü. Türler arasındaki barışın sorgulandığı bir dünyada tüm insanlığın gözü Emery ve Roman'ın aşkının yaratabileceği sonuçların üzerinde.

Foxlife'ta ilk bölümü 14 Mayıs Çarşamba 20.15'ten itibaren yayınlanacak olan "Star-Crossed", gençliğin yeni fantastik dizi fenomeni olmaya aday. "Star-Crossed"da Emery karakterini Aimee Teegarden (Çığlık 4, Cuma Gecesi Işıkları, Mezuniyet Balosu, Karanlığın İçinden) ve Roman karakterini Matt Lanter (Acaip Bi Film, 90210, Biri Beni Isırdı, Oda Arkadaşı) canlandırıyor.

"Star-Crossed"un hikayesi...

Emery (Aimee Teegarden) 6 yaşındayken, küçük kasabalarına bir uzay gemisi iner. Atrian'dan gelen uzaylılar ister barış için ister kötü niyetlerle gelmiş olsunlar bunun bir önemi yoktur çünkü dünyalılar yeni rakiplerini kontrol altında tutmak için sert bir çatışmaya girerler. Küçük bir Atrian'lı çocuk olan Roman tüm bu karmaşadan kaçarak Emery'nin ailesinin garajına sığınır. Emery burada Roman'ı koruyup saklamaya çalışırken ikilinin birlikte geçirdiği kısa sürede aralarında bir bağ oluşur. Yetkilerin Roman'ı bulması ve Emery'nin gözü önünde vurarak götürmeleri çok uzun sürmez.

Aradan geçen 10 yıl boyunca Emery o gün Roman'ın öldüğünden emindir ancak sağ kalan Atrian'lar bu süre içinde Sector adı verilen bir kampta korunmaktadırlar.

İnsan ve uzaylı türlerinin birlikte yaşama ihtimalini test etmek isteyen yetkililerin girişimiyle, bir grup Atrianlı genç insanların gittiği bir liseye kabul edilir. Tüm dünya bu tarihi sosyal deneye kitlenmişken, Emery ve Roman okulda karşılaşırlar. Aralarında başlayan aşk, iki toplumun da dar görüşlülüğü ve iktidarda olanların politik gündemleri tarafından tehdit altındadır. Roman ve Emery'nin arasındaki aşk ve türler arasındaki barış hayatta kalabilecek mi? Cevabı "Star-Crossed" ile sadece Foxlife ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Star-Crossed Foxlıfe'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement