Su Denetlendi - Son Dakika
Güncel

Su Denetlendi

Su Denetlendi

Rize Protokolü Ve Valilik Proje Birimi Yetkilileri Andon İçme Suyu Tesislerini Gezdi.

31.03.2011 22:21  Güncelleme: 22:24

Rize protokolü ve valilik proje birimi yetkilileri andon içme suyu tesislerini gezdi.

Rize Belediyesi Andon İçmesuyu tesislerinin ziyaretine Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Garnizon Komutanı J.Kd. Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Nazmi Turan Okumuşoğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Abdurrahman Beşer,Vali Yardımcıları Hakan Burak Uz, Mehmet Türk ve Mustafa Erkayıran, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve Rize Valiliği Avrupa Birliği Proje Heyeti katıldı.

Tesis Müdürü Hüseyin Ümit Sarı'nın karşıladığı misafirlere ilk olarak yemek ikram edildi.

Heyet, AB Hibe fonları ile yapılan "İçme Suyu Depolarının Rehabilitasyonu, geliştirilmesi ve merkezi sitemle izlenmesi projesinin Scada Merkezinde incelemelerde bulundu.

Proje sayesinde depoların iç temizlikleri ve izolasyonlarının yapılarak dışarıdan harici su almalarını engelleniyor ayrıca yine depolardan kaynaklanan taşkın ve kaçaklar önleniyor.

Hayata geçirilen projeyi çok beğenen heyet içme suyu tesisini de gezerek bilgiler aldı. Düşündüklerinin üstünde bir tesisle karşılaştıklarını belirten konuklar kaliteli su içtiklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Su Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement