Subaşı, Osmangazili Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Subaşı, Osmangazili Muhtarlarla Buluştu

Subaşı, Osmangazili Muhtarlarla Buluştu
16.12.2013 09:06  Güncelleme: 09:40

Muammer Subaşı, "Daha çağdaş, daha modern, tarihi ve kültürel mirasına uygun Osmangazi'yi muhtarlarımızla birlikte markalaştırmalıyız." dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazili muhtarlarla bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Muammer Subaşı, "Daha çağdaş, daha modern, tarihi ve kültürel mirasına uygun Osmangazi'yi muhtarlarımızla birlikte markalaştırmalıyız" şeklinde konuştu.

Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyon Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Bursa Muhtarlar Birliği Başkanı Âdem Asa, Osmangazi Muhtarlar Birliği Başkanı Sait Ergen ile birlikte Kırcaali Mahallesi Muhtarı Şerif Akgün ve Kiremitçi Mahallesi Muhtarı Şahabettin Okumuş ile bir araya gelen Subaşı, 20 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Osmangazi'ye muhtarlar ile birlikte yönetmek istediğini ifade etti. Osmangazi'nin yeni dönemde kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu vurgulayan Subaşı, "Osmangazi Bursamızın beyni, merkezi konumundadır. Bursa'nın merkezi konumundaki en eski ilçesi konumundaki Osmangazi'yi daha çağdaş daha modern şekilde tarihine ve kültürüne uyan bir anlayışla kentsel dönüşüme mutlaka ihtiyacı vardır. Osmangazi ilçemizin her mahallesin eksikliklerini ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Muhtarlarımızla koordineli şekilde yeni Osmangazi'yi hep birlikte inşa etmeliyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Subaşı, Osmangazili Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika


Advertisement