Şükrü Köse: Bursa'nın Ortak Değeri Bursasporumuzdur - Son Dakika
Güncel

Şükrü Köse: Bursa'nın Ortak Değeri Bursasporumuzdur

Şükrü Köse: Bursa\'nın Ortak Değeri Bursasporumuzdur

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu ziyaret etti.

29.02.2016 11:09

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Şükrü Köse, "Bursa'nın ortak değeri Bursasporumuzdur" dedi.

BTTDD Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Bursaspor'a gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak, kendisi de bir Batı Trakyalı olan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya gelindi. Konuşmasına Bursaspor'a başarılar dileyerek başlayan BTTDD Başkanı Şükrü Köse, "Bursaspor'da bundan sonraki süreçte çok daha güzel başarılara imza atmanızı diliyorum. Sizlerin Bursa'ya gelmiş olmanızdan dolayı Batı Trakyalı tüm hemşehrileriniz de son derece mutlu olmuştur. Batı Trakya belki coğrafi açıdan çok küçük bir bölge ama çok sayıda değerli büyüğümüzün o yöreden çıkmış olması da bizleri onurlandırmaktadır. Bursasporumuzu daha iyi yerlere taşıyacağınıza olan inancımızın tam olduğunu bilmenizi isterim. Sizlerin gayretleriyle takımımızı, dolayısıyla Bursamızı çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyoruz çünkü Bursasporumuz, Bursa ve Bursalı insanımız için ortak bir değerdir. Bu değeri hep birlikte daha üst noktalara taşımak da yine hepimizin görevidir"dedi.

Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Hamza Hamzaoğlu da, "Bildiğiniz üzere ben de Batı Trakyalıyım ve birinci derece akrabalarım o coğrafyada ikamet etmektedir. Çok sık ziyaretlerine giderim, olabildiğince iletişim halindeyimdir. Bursa'yı seviyorum, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra birçok teklif aldım ancak Bursa'nın yeri bende ayrıydı. Tercihimi de bu yönde kullandım. Nezaketinizden ötürü sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu ile ziyaretin tamamlanmasının ardında Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ı da makamında ziyaret eden BTTDD Başkanı Şükrü Köse, Ali Ay ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. Köse, "Yeni yönetim anlayışınızla Bursasporumuzun çok daha başarılı yerlere gelmesini diliyorum. Her zaman takımımızın destekçisiyiz. Bizler kulübümüze sahip çıkarak Bursamızın değerlerine sahip çıkıyoruz. Yoğun bir süreç içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Derneğimiz köklü bir geçmişe sahiptir. Batı Trakya her zaman takımımıza gereken desteği vermiştir bundan sonra da hep Bursasporumuzun yanında olacaktır"ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerin sonunda BTTDD Başkanı Şükrü Köse Hamza Hamzaoğlu'na Batı Trakya'yı anlatan bir tablo hediye ederken Ali Ay'a da Dr. Sadık Ahmet Fırtınası adlı kitabı takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şükrü Köse: Bursa'nın Ortak Değeri Bursasporumuzdur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement