Sultanbeyli Bir Eğitim Yuvasına Daha Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Sultanbeyli Bir Eğitim Yuvasına Daha Kavuşuyor

Sultanbeyli Bir Eğitim Yuvasına Daha Kavuşuyor

Sultanbeyli'de eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

18.12.2012 09:50

"Eğitim ve Kültür Yılı" ilan edilen 2012'nin son günlerine girilirken, elektronik sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Next&Nextstar firması ile ilçe yöneticileri, Turgut Reis Mahallesi'nde yapılacak ilköğretim okulu için protokol imzaladı.

Son dönemde eğitim yatırımlarında atağa kalkan Sultanbeyli'de son 3 yılda yapılan 16 okula her geçen gün yenileri ekleniyor. Hizmete açılan okullar ve eğitim merkezlerine bir yenisinin eklenmesi için Next&Nextstar firması ile ilçe yöneticileri törenle protokol imzaladı.

Next& Nextstar'dan Sultanbeyli'ye 3 Milyonluk Eğitim Yatırımı

Elektronik sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Next& Nextstar firması yetkilileri, Sultanbeyli'ye bir okul kazandırmak için kolları sıvadı ve yetkililerle görüşerek 4 katlı, 24 derslikli Next& Nextstar İlköğretim Okulu yapımına karar verdi.

Firmanın ilçeye yapacağı 3 milyon liralık eğitim yatırımı için protokol töreni düzenlendi. Firmanın yönetim binasında gerçekleştirilen törene, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak ile Next& Nextstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel, Başkan Yardımcısı Suat Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Yüksel katıldı.

Turgut Reis Mahallesi'nde yapılacak okulun imza töreninde Next&Nextstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel, "Sultanbeyli'ye böyle bir okul kazandıracak olmanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Next&Nextstar olarak eğitimin, bir toplumun temelini oluşturan en belirgin unsur olduğu görüşünü benimsiyor ve güzel ülkemizin geleceği için bu yönde bir yatırım yapmış olmak bizleri çok mutlu ediyor. Okulumuzun inşasını mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlayıp yeni eğitim-öğretim yılında hazır olacak bir şekilde ülkemize armağan etmek arzusundayız." dedi.

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan yeni eğitim yuvalarıyla Sultanbeyli'nin eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını söylerken, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin "Sultanbeyli'nin eğitim yılı oldukça verimli geçiyor. Son üç yılda 16 yeni okulumuz hizmete girdi. Kurumlarımızın ve bağışçılarımızın destekleri sayesinde bu sayı giderek artıyor. Bu noktada Next& Nextstar firması yetkililerine duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultanbeyli Bir Eğitim Yuvasına Daha Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement