Suluova'da İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Suluova'da İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı

Suluova'da, İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı, Suluova Kaymakam Vekili ve Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz başkanlığında yapıldı.

07.02.2017 16:38

Suluova'da, İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı, Suluova Kaymakam Vekili ve Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz başkanlığında yapıldı.

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kurnaz, toplantıda emniyet ve jandarma teşkilatının faaliyetlerinin değerlendirildiğini söyledi.

Toplantının her ay düzenli şekilde yapılacağını belirten Kurnaz, özellikle köy ve mahalle muhtarlarının önemli bir konumda olduğunu, mahalle ve köylerde devletin temsilcisi olduklarını söyledi.

Emniyet ve jandarma teşkilatının ilçe genelinde gerekli güvenliği sağlamak için özenle çalıştığını belirten Kurnaz, şunları kaydetti:

"Ama her cadde, sokağa ve köye bir güvenlik elemanı koymamız çok zor. Bu konuda bize en büyük yardımcı olan ve fayda sağlayan muhtarlarımız olacaktır. Muhtarlarımız mahalle ve köylerinde olup bitenleri bilmeli. Gelip gidenleri, suç teşkil edebilecek şeyleri ve kişileri, şüpheli kişi ve araçları bilmeli ve güvenlik güçlerine haber vermelidir. Ayrıca bölgenizdeki ihtiyaç sahibi haneleri ve kişileri tespit ederek ilgili birimlere ve yetkililere bildirerek ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerinin giderilmesine yardımcı olmalı. Bu konularda önemli sorumlulukları vardır."

Toplantıya, Kurnaz'ın yanı sıra, Cumhuriyet Savcısı Oktay Altunışık, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Emniyet Müdürü Murat Oflaz ve ilgililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement