Sunguroğlu Koleji Öğrencileri YGS Toplantısında - Son Dakika
Güncel

Sunguroğlu Koleji Öğrencileri YGS Toplantısında

Sunguroğlu Koleji Öğrencileri YGS Toplantısında

Özel Sunguroğlu Koleji öğrencilerinin sınav kaygısını yok etmek için her sınav öncesi değişik etkinliklere imza atıyor.

30.09.2013 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sunguroğlu Koleji öğrencilerinin sınav kaygısını yok etmek için her sınav öncesi değişik etkinliklere imza atıyor. 12. sınıf öğrencileri için "Geleneksel Sınavlar Öncesi Motivasyon Kahvaltıları" ikincisini düzenlendi. Sıcak bir ortamda Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen kahvaltıda buluşan öğrenciler bir hayli keyifli vakit geçirdiler.

Moral ve motivasyon kahvaltısı boyunca arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle sohbet eden öğrencilere Okul Müdürü Ahmet Özçelik, 12. Sınıflar Sorumlusu Müdür Yardımcısı Selami Çetin ve Sınıf Öğretmenleri eşlik etti.

Kahvaltıda öğrencilerin sınav hazırlık süreci boyunca yapılacak olan çalışmaların değerlendirmeleri yapıldı. Deneme analizleri, okul içi ve pansiyonda karşılaşılan sorunlarla yönelik konular konuşularak çözümler ele alındı.

Amaç başarıyı yakalamak

Özel Sunguroğlu Koleji Müdür Yardımcısı Selami Çetin yaptığı açıklamada; "Öğrencilerimizden beklentilerimiz yüksek. Sunguroğlu Liseleri ekibi olarak öğrencilerimizin dersleri üzerinde tek tek duruyor ve onların başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tuttuğumuz ölçüde başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bu güven ve moral kahvaltıları ile birlikte sınavlara hazırlık süreci boyunca beraber hareket edeceğiz. Sonuç olarak geçmiş YGS ve LYS dönemlerinde olduğu gibi tekrar Türkiye dereceleri ile Gaziantep kamuoyunun yüzünü güldüreceğiz." diyerek kahvaltıların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunguroğlu Koleji Öğrencileri YGS Toplantısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement