"SUNVIA"ya "En İyi Yapı Malzemesi" Ödülü - Son Dakika
Güncel

"SUNVIA"ya "En İyi Yapı Malzemesi" Ödülü

"SUNVIA"ya "En İyi Yapı Malzemesi" Ödülü

SUNVIA, RAF Yapı Malzemesi, "Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler" kategorisinde ödüle layık görüldü.

06.12.2012 12:18  Güncelleme: 14:56

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 27 Kasım 2012 akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The SEED Oditoryumu'nda düzenlenen "Arkitera Ödülleri" töreninde "Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Tüpü", üretiminde kullanılan malzemelerin özellikleri, performansı, standartlara uygunluğu, zamana ve dış çevre koşullarına dayanımı ve çevreye değer katan yapı malzemesi olması özellikleri ile ödüllendirildi.

Seçici Kurulu'nda, Murat Aksu, Kurtul Erkmen, Adnan Kazmaoğlu ve Aydan Volkan'ın yer aldığı RAF Yapı Malzemesi Ödülü, mimar Kurtul Erkmen tarafından Form Endüstri Genel Müdürü Güray Korun' a verildi.

Ödülünü almak için sahneye gelen Form Endüstri Genel Müdürü Güray Korun, "ürünümüzün böyle bir ödülle onurlandırılması gerçekten mutluluk verici. Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Tüpü'nün Türkiye'deki ilk ve tek yerli imalatçısıyız. Form Şirketler Grubu olarak amacımız, sektöre yenilenebilir enerjiler ve enerji tasarruflu ürünler konusunda yeni ürünler, yeni teknolojiler sunmak. İmal ettiğimiz veya sektöre sunduğumuz her üründe bu prensipler doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu ödül bizleri çalışmalarımızda daha çok motive edecektir." dedi.

İlk defa 2008 yılında dağıtılmaya başlanan ve bu sene dördüncüsü verilen RAF Yapı Malzemesi Ödülü, yapı ve mimarlık dünyasının önemli ödülleri arasında yer alıyor.

Sunvia ile sıfır enerji tüketimi !

Sıfır enerji ile doğal aydınlatma sağlayan Sunvia, aydınlatmalardan kaynaklı doğaya salınan karbon miktarını azaltan doğa dostu bir sistem. Akrilik kubbe, reflektör ve difüzör gibi üç ana parçadan oluşan "Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Tüpü", çatı üzerine yerleştirilen özel akrilik kubbe ile gün ışığını reflektif kanala iletir. Yüksek yansıtma özelliğine sahip reflektif kanal gün ışığını difüzöre iletir ve difüzöre gelen gün ışığı homojen bir şekilde mekanın aydınlatılmasını sağlar.

Sunvia, ev, ofis, depo, fabrika, alışveriş merkezleri, marketler, spor salonları ve yüzme havuzları gibi mekanların iç aydınlatmasında, doğal ışığı kullanmanıza imkan veren çözümler sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SUNVIA'ya 'En İyi Yapı Malzemesi' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement