Suriye'deki Olaylar - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki Olaylar

Suriye\'deki Olaylar

Suriye'nin Carablus ilçesinde çıkan çatışmalarda ölen 2 Suriyeli'nin cesedi ile yaralanan 4 kişi, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

16.07.2012 23:00

Suriye'nin Carablus ilçesinde çıkan çatışmalarda ölen 2 Suriyeli'nin cesedi ile yaralanan 4 kişi, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Karkamış Sınır Kapısı'na 3 kilometre uzaklıkta bulunan Suriye'nin Carablus ilçesi yakınlarında çıkan çatışmalarda ölen 2 Suriyeli'nin cesedi ile yaralı 4 Suriyeli, aileleri tarafından mayınlı alandan geçirilerek, Karkamış ilçesine getirildi.

Cesetler, güvenlik güçlerine teslim edildi. Bölgede yaşanan çatışmalardan dolayı gelecek olan yaralılar için Karkamış Gümrük Muhafaza Müdürlüğü içinde hazır bekletilen ambulanslara alınan yaralılar ile 2 ceset, Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ölen iki Suriyeli'nin, çıkan çatışmalarda ağır yaralandığı ve aileleri tarafından Karkamış'a getirilirken yolda hayatını kaybettiği belirtildi.

Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavi altında alınan 4 Suriyeli'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, ölen 2 kişinin cesedinin ise hastane morguna konulduğu öğrenildi.

İki gündür bölgede süren çatışmadan dolayı Nizip Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı Suriyelilerin sayısının, bugün gelenlerle birlikte 8'e çıktığı bildirildi.

Çatışmaların şu an için Carablus ve Keklice köyünde devam ettiği, bölgede yaşanan çatışmadan dolayı gelecek olan yaralılar için Karkamış Gümrük Muhafaza Müdürlüğü içerisinde ambulansların hazır bekletildiği kaydedildi.

Muhabir: İrfan Aydoğdu/ Mehmet Öztaş

Yayıncı: Ahmet Ekici - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement