Sürpriz İçinde Sürpriz: - Son Dakika
Güncel

Sürpriz İçinde Sürpriz:

İFTARLIK GAZOZ'da, Cem Yılmaz'la birlikte başrolleri paylaşan Berat Efe Parlar, Cinemaximum Nautilus'ta sürpriz içinde sürpriz yaşadı.

27.02.2016 11:15

Yüksel Aksu'nun yönettiği, Gazoz Ustası Cibar Kemal (Cem Yılmaz) ile çırağı Adem'in (Berat Efe Parlar) duygulu ilişkisini anlatan İftarlık Gazoz'un yaş sınırı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından +7'ye inince, Berat Efe Parlar'ın okul ve sınıf arkadaşları, öğretmenleriyle birlikte cuma günü sinemaya gitti. Gazi Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu'nda 5 ve 6. sınıflarda okuyan yaklaşık 120 öğrenci, Berat Efe'ye sürpriz yapmak için salonu doldurdu.

Berat Efe Parlar da arkadaşlarının yapacağı sürprizi öğrenince, filmin sonunda salona girerek arkadaşlarına sürpriz yapmaya karar verdi. Ancak heyecanına engel olamayıp film başlamadan önce gelen Berat Efe, filmi bu kez de ilk defa sınıf ve okul arkadaşlarıyla birlikte seyretti. Öğrenciler arkadaşları Berat Efe'nin beyaz perdede ilk görüldüğü an alkış ve ıslık yağmuruna başladılar.

"Böyle bir film seyredeceğimizi tahmin edemezdik"

Gösterim sonrası görüşlerini paylaşan öğrenciler; film ve Berat Efe hakkında haberler okuduklarını, büyüklerinden çok güzel yorumlar duyduklarını söyleyip eklediler; "Duyduklarımıza ve okuduklarımıza rağmen böyle bir film olacağını tahmin edemezdik. Aslında Efe'nin Cem Yılmaz ile başrol oynadığını ilk duyduğumuzda inanmamıştık ama seyredince çok etkilendik ve gururlandık arkadaşımızla" dediler. Öğrenciler sinemadan ayrılmadan önce Berat Efe ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürpriz İçinde Sürpriz: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement