Taksiyle Geldi Kurşun Yagdırıp Kaçtı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Taksiyle Geldi Kurşun Yagdırıp Kaçtı: 1 Ölü

Taksiyle Geldi Kurşun Yagdırıp Kaçtı: 1 Ölü

Sakarya'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, taksiyle geldiği Tunatan kavşağında, tartıştığı gençlere tabancayla ateş etti.

15.03.2013 10:25  Güncelleme: 10:28

-sakarya'nın Serdivan İlçesinde dün gece kimliği belirlenemeyen bir kişi, taksiyle geldiği Tunatan kavşağında, cadde kenarında buluştuktan sonra tartıştığı gençlere tabancayla ateş etti. 3 kişinin yaralandığı olayda koltuk altından vurulan Yusuf Ay kaldırıldığı hastanede öldü. Saldırıda ayaklarından vurulan 2 genç ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay gece saat 24.00 sıralarında Serdivan Tunatan Kavşağında meydana geldi. İddialara göre Yusuf Ay (20), Sezgin Akın (20) ve Caner Örs (20) kavşakta beklerlerken, taksi ile yanlarına gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi ile tartıştılar. Tartışma sonrasında meçhul kişi, tabancayla gençlere ateş etti. Saldırıda çeşitli yerlerinden vurulan 3 genç kanlar içerisinde yere düşerken, saldırgan ise geldiği taksiyi bırakarak yaya olarak kaçtı.

Saldırıda yaralanan 3 genç, ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastanede kurşun koltuk altından giren Yusuf Ay kurtarılamadı. Saldırıda ayaklarından vurulan 2 gencin ise tedavisi sürüyor.

Saldırı sonrası araştırma yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karıştıkları iddiasıyla 2 kişiyi gözaltına aldı. Kavşakta bulunan mobese kameralarının kaydettiği görüntülerden saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kaçış yönlerini belirleyen polis, bölgede geniş çaplı arama yaparken, saldırıda ölen Ay'ın cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Saldırıda yaralananların daha önce karışmış oldukları çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu belirlendi. - Sakarya/ Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksiyle Geldi Kurşun Yagdırıp Kaçtı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement