Tamir İçin Araba Altındayken Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

Tamir İçin Araba Altındayken Silahlı Saldırıya Uğradı

Tamir İçin Araba Altındayken Silahlı Saldırıya Uğradı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir oto tamircisi, tamir için bir arabanın altındayken daha önceden husumetli olduğu bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

03.09.2014 10:12

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir oto tamircisi, tamir için bir arabanın altındayken daha önceden husumetli olduğu bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan oto tamircisi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Orhangazi Terminali karşısındaki bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Oto tamirciliği yapan Umut Ç. (29) bir arkadaşına ait terminal karşısındaki oto tamirhanesine gelerek buradaki bir aracın tamiri için aracın altına yattı. İddiaya göre bir süre sonra dükkana gelen ve daha önceden Umut Ç. ile aralarında husumet olduğu belirlenen Engin S.(32) isimli kişi üzerindeki silahla şahsın bacağına doğru ateş etti. Bacağından aldığı tek kurşun ile yaralanan Umut Ç., araç altından çıkmaya çalışırken kafasını da araca çarptı. Umut Ç. dükkan önündeki özel bir otomobile bindirilerek Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşun ayağında kalan Umut Ç., buradaki ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi. Umut Ç. burada ameliyat edilerek bacağındaki kurşun çıkarıldı. Silahlı saldırı sonrasında kaçan Engin S.'nin bulunması için polis araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tamir İçin Araba Altındayken Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement