Tango Söyleşisi ve Atöyle Çalışması 24 Nisan'da Salon'da - Son Dakika
Güncel

Tango Söyleşisi ve Atöyle Çalışması 24 Nisan'da Salon'da

24 Nisan Perşembe akşamı 19.30'da Salon'da yapılacak Bir Yaşam Tarzı Olarak Tango başlıklı söyleşide, Dr. Melin Levent Yuna konuşmacı olarak yer alacak.

22.04.2014 15:31

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Okan Üniversitesi'nin 15. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek tango gösterisi "m¡longa" öncesinde, sosyal dans olarak tanımlanan tangonun toplumsal yansımaları üzerine bir söyleşi düzenlenecek.

Tango tarihinin kısaca ele alınacağı Bir Yaşam Tarzı Olarak Tango söyleşisinde Dr. Melin Levent Yuna, tangonun aynı zamanda popüler kültürün önemli bir parçası olmasının toplumsal ve ekonomik nedenleri üzerine de konuşacak. Sonrasında ise, söyleşiye katılan tüm tango severlerle bir atölye çalışması yapılacak. Ücretsiz yapılacak söyleşiye katılım için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta gönderip onay almak gerekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tango Söyleşisi ve Atöyle Çalışması 24 Nisan'da Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement