Taraklı Termal; Fuarın Gözdesi Oldu - Son Dakika
Güncel

Taraklı Termal; Fuarın Gözdesi Oldu

Taraklı Termal; Fuarın Gözdesi Oldu

MÜSİAD 14'üncü Uluslararası Fuarı'nın en kalabalık ve gösterişli standı Taraklı Termal oldu

16.10.2012 15:56

MÜSİAD'ın 14'üncü Uluslararası Fuarı'nda açtığı standıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olan Taraklı Termal Turizm; 4 gün boyunca Taraklı Termal'in bitmiş halini gösteren 3D maketi üzerinden ve dağıttıkları broşürlerle Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak tanıtımını yaptı. Fuarın gözdesi olan Taraklı Termal; en kalabalık ve gösterişli standıyla, tüm dikkatleri üzerine topladı.

Yoğun ziyaretçi ve büyük ilgi

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ile yönetim kurulu üyelerinin yalnız bırakmadığı Taraklı Termal stantını; MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, eski genel Başkanlardan Ömer Bolat ve Ömer Cihad Vardan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yeşilay Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı ile belediye başkanları, yazarlar, gazetecileri üst düzey yöneticiler de Taraklı Termal Turizm'in standını ziyaret eden davetliler arasında yerini aldı.

60 blok, bin 1.270 daire, 30 bin devre mülk

Tarihi ipek yolu üzerinde bulunan Selçuklu ve Osmanlı mimari yapısı bozulmamış Taraklı evlerini, sokaklarını, Yavuz Sultan Selimin yaptırdığı Yunus Paşa Camiini, ayrıca Cittaslow'un Dünyanın en sakin 180 şehirlerinden biri olarak seçtiği Taraklı'yı, TTNET reklamları ile namı diğer Mümkünlü Kasabasını, Dörtyüzelli rakımda nemsiz rutubetsiz havada eşsiz yem yeşil doğanın tam ortasına 90 dönüm alan üzerine kurulacak olan ve inşaatı hızla yükselerek 2014 yılında faaliyete geçecek olan 60 blok, bin 1.270 daire, 30 bin devre mülkten oluşan Taraklı Termal Turizm; 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Center'da gerçekleşen "MÜSİAD 14'üncü Uluslararası Fuarı'nın 6. Salonunda görkemli bir stand açtı.

Her şeyi ile Taraklı Termal Turizm

Taraklı Termal Turizm; Dünya'nın en hızlı büyüyen ekonomisi Türkiye ve İslam İş Dünyası'nın dört gün boyunca buluştuğu fuarda; tesisin bitmiş halini gösteren 3D maketi üzerinden ve Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak hazırlanan broşürlerle; 750 katılımcı firma, 84 ülkeden 5 binin üzerinde yabancı işadamı ile 175 bin üzerindeki yerli ziyaretçiye tanıtıldı. 15 deneyimli personelin görev yaptığı stantta; Fuar boyunca standa gelen tüm ziyaretçilere; Taraklı Termal'in 1+1, 2+1 ve dubleks daireler ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Termal Su, Osmanlı Çarşısı, Spa, Kültür, Sanat, eğitim, Spor, Eğlence, Sosyal Hayat ve Çocuk alanlarını anlatıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taraklı Termal; Fuarın Gözdesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement