Tarihi Dokuda, Çağdaş Buluşmalar - Son Dakika
Güncel

Tarihi Dokuda, Çağdaş Buluşmalar

Tarihi Dokuda, Çağdaş Buluşmalar

The Seed boğaziçi'nin en eski yerleşimlerinden Emirgan'da, Sakıp Sabancı Müzesi bahçesinde  kurulmuş,günümüzün en başarılı etkinlik merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor.

23.02.2015 15:55  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçinde bulunduğu Sabancı Müzesi'nin işleyişini engellememek adına yer altına yapılan ilk etkinlik merkezi olma özelliği taşıyor. Üstelik yer altına yapıldığı için bir bitkinin tohumuna benzeyen görünümü ile dikkat çeken muhteşem boğaz manzaralı terasıyla akıllarda yer edecek. Bu etkinlik merkezi Türkiye'nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın'ın imzasını taşıyor.

The Seed Etkinlik Merkezi; yerli ve yabancı marka toplantılarına ev sahipliği yapıyor.Mekanın albenisine, mükemmeliyetçiliği düstur edinmiş hizmet anlayışını da katan The Seed bu gün kendi alanında akla gelen ilk isim.
The Seed; Boğaz'ın yanı başında, eşsiz tarihi dekorunda çağdaş buluşmalara imzasını atarken şüphesiz dünya markası GL events'in çatısı altında olmanın da avantajını taşıyor. Bin 700 metre kare alanda, 400 metre kare boğaz manzaralı teras, 600 metre kare fuaye alanı ve 3 binden fazla çalışanı, 5 kıtadaki yatırımları ile dikkat çeken GL events'in bünyesinde hizmet vermektedir.

Seed tohum anlamına gelmekte ve mekanın görüntüsü bir bitki tohumu şeklindedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarihi Dokuda, Çağdaş Buluşmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement