Türkiye'yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ve ödüllü 42 markası ile İstanbul'da İstinye Park'ta tanıtım yapıyor. Türkiye'ye yılda yaklaşık 1,6 milyar dolar ihracat yapan Tayvan, 3 yıl içinde Türkiye'ye yaptığı ticareti iki katına çıkarmayı hedefliyor.
Türkiye'de Tayvan markalarına yönelik tüketici farkındalığını artırmak için Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) tarafından düzenlenen etkinlikteki tüm katılımcı firmalar Taiwan Excellence Ödülü'nü kazanarak uluslararası standartta mükemmeliği kanıtlanmış ürünlerini sergiliyorlar. Asus, Acer, HTC başta olmak üzere dünya çapında tanınan teknoloji markaları ile bilgi ve iletişim teknolojileri, ev aletleri ve spor ile eğlence ürünlerinin de arasında bulunduğu 'Taiwan Excellence Ödülü' alan 42 Tayvanlı markanın, 110'dan fazla ürünü Türk yatırımcısı ve tüketicisiyle 1 Ekim akşamına kadar İstinye Park'ta buluşmaya devam edecek.
TAIWAN EXCELLENCE GÜNLERİ'NE KATILAN FİRMALAR
Acer, Align, Asus, Aver, Avision, Cashido, Chanson, Draytek, Easywell, Franz, Fsp, Fushankodo, Gamebike, Getac, Gigabyte, Hec, Dti, Inadays, Justmobile, Justpowe, Kentfa, KW-trio, Magimags, Orange, Plustek, Ricco, Sabs, Sapido, Silicon Power, Strida, Teco, Thermaltake, Thermedic, Transcend, Ubike, Ucheer, Union, Zincaarte, Zyxel
Son Dakika › Güncel › Tayvan'lı 42 Firmadan Türkiye Çıkarması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.