Tekirdağ Belediye Başkanı Albayrak, Asfalt Üzerinde Çorapla Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Belediye Başkanı Albayrak, Asfalt Üzerinde Çorapla Yürüdü

Tekirdağ Belediye Başkanı Albayrak, Asfalt Üzerinde Çorapla Yürüdü

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, geçen Mart ayında yağmurda yolların çamur olması nedeniyle altyapıyı eleştirip kendisine 'çizme' hediye eden Ak Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Ahmet Akçay ile arasındaki 'çizme-çorap' polemiğine farklı yanıt verdi.

10.10.2016 14:07

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, geçen Mart ayında yağmurda yolların çamur olması nedeniyle altyapıyı eleştirip kendisine 'çizme' hediye eden Ak Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Ahmet Akçay ile arasındaki 'çizme-çorap' polemiğine farklı yanıt verdi. Albayrak, Hükümet Caddesi'ndeki asfaltın tamamlanması ardından ayakkabılarını çıkartıp, çoraplarıyla yürüdü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Hükümet Caddesi'nden, Köprübaşı Mevkii'ne kadar uzanan 1900 metrelik alanda geçen Temmuz ayında asfalt çalışması başlattı. Dönemin Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı olan Ahmet Akçay, geçen Mart ayında her yağmurda yolların çamur deryasına döndüğünü ifade ederek kentin altyapısını belediyenin 2 yıllık faaliyetlerini çizmelerle düzenlediği basın toplantısında eleştirdi.

Bir gün sonra çizmelerden birini makamında ziyaret ettiği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a verdi. Albayrak, çizemeye karşılık çorap hediye ederek asfalt tamamlandığında 'çorapla yürüme' sözü verdi. Bu sabaha karşı tamamlanan asfalt çalışmaları ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ayakkabılarını eline alarak Hükümet Caddesi üzerinde çoraplarıyla yürüdü. 11 ilçeye 11 prestij caddesi projesi kapsamında Hükümet Caddesi asfaltının tamamlandığını kaydeden Albayrak, şöyle dedi:

"Her geçen gün bir önceki günden daha fazla çalışarak hizmet aşkıyla vatandaşlarımıza en iyiyi ulaştırmak için çabalıyoruz. 11 İlçeye 11 Prestij Caddesi kapsamında Süleymanpaşa ilçemizde başlayan projemizin asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. Biz de verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururuyla Süleymanpaşa ilçemizde asfaltlanmış tertemiz yollarda ayakkabılarımızı çıkarıp yürüyoruz."

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Belediye Başkanı Albayrak, Asfalt Üzerinde Çorapla Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement