Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Minibüs Kooperatifleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Minibüs Kooperatifleriyle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Minibüs Kooperatifleriyle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, minibüs kooperatif başkan ve temsilcileriyle bir araya gelerek toplu taşıma hizmeti ve ulaşım alanındaki gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Albayrak, minibüs kooperatiflerinin taleplerini dinlediklerini ve esnafın yüzünü güldürebilecek projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını belirtti.

08.08.2023 09:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kentte toplu taşıma hizmeti veren, minibüs kooperatif başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyede gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, minibüs kooperatiflerinin daha önceki toplantılarda gündeme getirdikleri talepleri hakkındaki çalışmalar ve ulaşım alanındaki son gelişmeler ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, toplu ulaşım sistemindeki son gelişmeleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdıklarını belirtti.

Belediye her alanda halka en iyi hizmeti verme hedefini kendisine misyon olarak belirlediğini aktaran Albayrak, "Ulaşım alanındaki paydaşlarımız olan minibüs kooperatiflerimizin taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik. Yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Belediye olarak, minibüs kooperatiflerimizin her zaman yanındayız. Yasalar çerçevesinde, esnafımızın yüzünü güldürebilecek projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kooperatif başkanları ve temsilcileri de toplantıda görüş, talep ve önerilerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Minibüs Kooperatifleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement