Tekirdağ'da Bulutlar Üzerinde Yolculuk - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'da Bulutlar Üzerinde Yolculuk

10.03.2018 11:49

Tekirdağ-Şarköy karayolunun Ganos Dağı mevkisinde zirveyi kaplayan bulutların oluşturduğu manzara, güzergahı kullanan sürücüleri büyüledi.

Tekirdağ- Şarköy karayolunun Ganos Dağı mevkisinde zirveyi kaplayan bulutların oluşturduğu manzara, güzergahı kullanan sürücüleri büyüledi.

"Mavi Gözlü Kent" olarak adlandırılan Tekirdağ, doğal güzellikleri, tarihi ve deniziyle alternatif turizmde tercih edilen iller arasında bulunuyor.

Doğal güzelliğiyle ön plana çıkan kent, amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarına birbirinden farklı olanaklar sunuyor. Tekirdağ-Şarköy karayolu güzergahını kullanan vatandaşlar, Ganos Dağı eteklerinde bulutların üzerinde gün doğumunu izleme şansı yakalayarak, gördükleri manzarayı ölümsüzleştiriyor.

Emer Akay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şarköy ilçesine gitmek için yolu kullandığını belirterek, "Uçmakdere Mahallesine geldiğimde sanki deniz dağla karışmış gibi bir görüntü gördüm. Bu görüntü çok hoşuma gitti. Çok güzel, çok büyülendim. Durup bu anı ölümsüzleştirmek istedim. Böyle bir manzara ile çok nadir karşılaşıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Bulutlar Üzerinde Yolculuk - Son Dakika


Advertisement