Tekirdağ'da Öğretmenlere Otizm Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Öğretmenlere Otizm Eğitimi

Tohum Otizm Vakfı'nın Garanti Bankası sponsorluğunda faaliyet gösteren Sürekli Eğitim Birimi, Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle eğitimcilerle buluştu.

05.03.2018 11:47

Tohum Otizm Vakfı'nın Garanti Bankası sponsorluğunda faaliyet gösteren Sürekli Eğitim Birimi, Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle eğitimcilerle buluştu.

Tohum Otizm Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğretmenlere otizm konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen eğitimde "Otizmli Çocuklarda Görülen Problem Davranışlar ve Başa Çıkma Stratejileri, Otizmli Çocuklara Öz bakım Becerilerinin Kazandırılması" konuları anlatıldı.

Tohum Otizm Vakfı Sürekli Eğitim Birimi, öğretmenlere yönelik ücretsiz olarak düzenlediği eğitimlerle, otizm eğitim atölyeleri aracılığıyla okulunda otizmli öğrencisi bulunan eğitmenlere otizm konusunda farkındalık oluşturularak, uygulamalı eğitimlerle yeni beceriler kazandırılması hedefleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Öğretmenlere Otizm Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement