Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Tekirdağ\'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Tekirdağ'ın Kapaklı ve Malkara ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve kaçak sigaraya yönelik operasyon düzenlendi. Malkara'da yapılan aramada, bir işletmedeki depoda 170 adet küçük puro, 1 adet büyük puro, 3 bin adet dolu makaron ve 18 kilogram açık tütün ele geçirildi. Kapaklı'da ise bir şahsın üst aramasında 8 gram bonzai ve 3 gram metanfetamin bulundu.

18.08.2023 12:45

Tekirdağ'ın Kapaklı ve Malkara ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçak sigaraya yönelik operasyon düzenlendi.

Jandarma ekiplerince Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi'nde işletmeciliğini H.K. isimli şahsın yaptığı işletmedeki depo bölümünde yapılan arama faaliyetinde; 170 adet küçük puro, 1 adet büyük puro, 3 bin adet paketlenmiş ve içime hazır vaziyette dolu makaron, 18 kilogram kıyılmış açık tütün ürünü tespit edilerek ele geçirildi. Şüpheli, ifadesi alınması sonrası serbest bırakıldı.

Kapaklı ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde jandarma ekiplerince icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında E.Y. isimli şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan kaba üst aramasında; 1 adet şeffaf poşete sarılı vaziyette 8 gram ağırlığında bonzai, 1 adet alüminyum folyoya sarılı 3 gram metanfetamin ele geçirildi. Şüpheli, ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement