Tekirdağ Otelde Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Otelde Yangın Paniği

Tekirdağ Otelde Yangın Paniği

Otelde yangın paniği Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki 5 katlı bir otelin 2'nci katında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

29.10.2015 11:03

Otelde yangın paniği

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki 5 katlı bir otelin 2'nci katında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin merdivenli araçlarıyla müdahale ettiği yangında 18 kişi yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, sabah saat 04.30 sıralarında Camiatik Mahallesi Gökçeşme sokak üzerindeki 5 katlı otelde meydana geldi. Hüseyin Karapilav'a ait otelin 2'nci katındaki bir odada elektrik kontağının şase etmesi sebebiyle yangın çıktı. Çalışanların ve otelde kalan vatandaşların haber vermesiyle Olay yerine çok sayıda, polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler hızla yayılırken, otelin iç merdivenlerini de yoğun duman kapladı. Bu nedenle otelden çıkamayan müşteriler pencerelere çıkarak yardım istedi.

Yangına müahale eden itfaiye ekipleri mahsur kalanları merdivenli araçlarıyla kurtararak aşağı indirdi. Alevler yaklaşık yarım saat süren müdahale sonucu söndürülürken yoğun dumandan etkilenen 18 kişi ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan etkilenen Gökhan Çobanoğlu (30), İdris Keydal (40), Burhan Keydal (28), İsa Keydal (18) ve Halil Küçükoğlu (23) ilk müdahalelerinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Otelde Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement