Tem'de Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tem'de Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı

Tem\'de Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı
05.03.2013 13:23

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde 8 araç birbirine girdi.

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde 8 araç birbirine girdi. Zincirleme kaza sonucu araçlarının içinde sıkışan 4 kişi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. 8 kişinin yaralandığı kaza sonrası TEM Otoyolu bir süre trafiğe kapatıldı.

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü. Otoyolda Edirne istikametine giden bir otomobilin lastiği patladı. Lastiğinin patlaması sonucu savrulan otomobile aynı istikamette ilerleyen bir kamyon arkadan çarptı. Kazayı görüp duramayan bir minibüs ve kamyonet ile 4 otomobilin daha karıştığı kaza sonucu otoyol savaş alanına döndü. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, araçlarında sıkışan 4 kişi yi çıkarmak için uzun süre uğraştı. Birbirine giren araçları hidrolik makaslarla ayıran itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaralıların çıkartılması ile birlikte trafik polisleri ve itfaiye ekipleri araçları kaldırmak için seferber olurken, kazaya karışan araçların bazıları çekici marifeti ile bazıları da polislerin kenara itmesi ile kaldırıldı. Kaza nedeniyle savaş alanına dönen ve uzun süre trafiğe kapanan otoyol araçların kaldırılması ve yolun yıkanması sonrasında tekrar trafiğe açıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem'de Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı - Son Dakika


Advertisement