Tem Otoyolunda Halk Otobüsünün Yanması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tem Otoyolunda Halk Otobüsünün Yanması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Olayda yaşamını yitiren 4 kişinin cesetleri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavacık'ta, Tuzla-Topkapı seferini yapan halk otobüsünün seyir halindeyken yanması sonucu yaşamını yitiren 4 kişinin cesetleri, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otobüsten çıkarılan cesetler, yapılan incelemelerin ardından belediyeye ait 2 cenaze aracıyla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Cesetlerin, daha sonra kimlik tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na sevk edileceği öğrenildi.

Olayda yaralanarak Beykoz Devlet Hastanesi ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 10'dan fazla yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yanan otobüsün enkazını kaldırma çalışmaları ise devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA