Terör Mağdurlarına Ramazan Yardımı - Son Dakika
Güncel

Terör Mağdurlarına Ramazan Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ramazan paketlerinin görüntüsü Ramazan paketlerinin düzenlenmesi Ramazan paketlerinin dağıtımı Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın'ın konuşması Şırnak'tan gelen vatandaşlardan Halil Atak'ın konuşması Siirt'teki terör mağdurlarına ramazan yardımı Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanlığınca Şırnak'taki terör saldırıları nedeniyle Siirt'e yerleşen terör mağduru vatandaşlara ramazan paketleri dağıtıldı.

07.06.2016 16:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ramazan paketlerinin görüntüsü

Ramazan paketlerinin düzenlenmesi

Ramazan paketlerinin dağıtımı

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın'ın konuşması

Şırnak'tan gelen vatandaşlardan Halil Atak'ın konuşması Siirt'teki terör mağdurlarına ramazan yardımı

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanlığınca Şırnak'taki terör saldırıları nedeniyle Siirt'e yerleşen terör mağduru vatandaşlara ramazan paketleri dağıtıldı.

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mayıs ayında düzenledikleri kermeste elde edilen gelirle ramazan ayında 300 aileye yardım yapacaklarını söyledi.

Ramazan ayı öncesinde belirledikleri ailelere ulaşmaya devam ettiklerini ifade eden Diriarın, şunları kaydetti:

"Şırnak ve Cizre'den ilimize gelen aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rahmet ve bereket ayı ramazana girmeden önce ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan yardımı yapmaya başlamıştık. Bu yardımlarımız şu anda da devam ediyor. 100 kolimizi dağıttık, 50 koli daha dağıtacağız. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza da elbise ve ayakkabı dağıtacağız. Böylece bu mübarek ayda toplamda 300 aileye ulaşacağız."

Kaldıkları evlere giderek yardımları Şırnaklı ailelere ulaştırdıklarını aktaran Diriarın, "Ramazan ayında kardeşliğimizin önemine vurgu yapıyoruz. İnşallah yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Hep birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Şırnak'tan gelen vatandaşlardan Halil Atak, 16 kişiden oluşan 3 aile ile aynı evde yaşadıklarını ve ramazanı evlerinden uzakta geçirmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Tek istedikleri şeyin huzur olduğunu vurgulayan Atak, "Durumumuz çok kötü. Allah rızası için Genç Memur-Sen bizlere çok iyilikte bulundu. Sadece huzur istiyoruz, başka bir şey de istemiyoruz. Tek temennimiz bir an önce evimize kavuşmak." diye konuştu.

Terör Mağdurlarına Ramazan Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Mağdurlarına Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement