The Hunger Games, tvyo'da - Son Dakika
Güncel

The Hunger Games, tvyo'da

The Hunger Games, tvyo\'da

The Hunger Games, tvyo'da sizleri bekliyor.

29.03.2014 12:28

Suzanne Collins'in aynı adlı romanından uyarlanan bilim kurgu, aksiyon ve dram tarzındaki The Hunger Games (Açlık Oyunları), tvyo'da sizleri bekliyor! The Hunger Games'i istediğiniz an, yüksek görüntü kalitesiyle bilgisayar, telefon ve tabletinizden tvyo'da izleyebilirsiniz.

Kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle adından söz ettiren online video izleme platformu tvyo, konusuyla dikkat çeken ve gişede büyük başarı elde eden The Hunger Games'i izleyicilerle buluşturuyor. The Hunger Games, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için hem orijinal dilinde hem de Türkçe dublaj seçeneğiyle yüksek görüntü kalitesinde istediğiniz an, istediğiniz yerde tvyo'da.

tvyo'da tüm içerikler; internetten, mobil cihazlardan ve tabletlerden rahatlıkla izlenebiliyor.
The Hunger Games hakkında;

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkentin etrafındaki 12 bölge, bir hat boyunca sıralanmıştır. Bütün bölgeler, her yıl yapılan Açlık Oyunları yarışmasına yaşları 12 ila 18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek zorundadır. Yarışma tüm bölgelerde TV'den yayınlanan ölümüne bir kavgadır ve sadece bir kazanan olacaktır.

tvyo'da neler var?

Diziler, programlar müzik klipleri, spor, canlı TV ve daha fazlası! Yerli ve yabancı en popüler diziler, en sevilen programlar, en çok izlenen müzik klipleri, çizgi filmler, maç özetleri, canlı tv keyfinin yanı sıra sevdiğiniz dizinin oyuncularına dair önemli bilgiler ve özel içeriklerle son dakika haberleri de tvyo'da yer alıyor. tvyo'da popüler müzik kliplerinden şampiyonlar ligi maçlarına ve hayatın her alanına dair videolar bulunuyor. Canlı TV'de dilediğiniz kanalı, bilgisayarlarınızda, tabletinizde, mobil cihazınızda ve artık Akıllı TV'lerde de izleyebilirsiniz. Kısacası tvyo, o anda neyi izlemek istiyorsanız hiçbir ücret ödemeden izleyebileceğiniz bir platform!

tvyo, iOS ve Android mobil uygulamalarıyla zengin içeriklere ek olarak; takip listelerini yönetebilir, üye girişi ya da Facebook login girişi yapabilir, Kumandam özelliği ile tvyo'yu mobil cihazınızdan yönetebilir ve en son içerikleri yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Mobil uygulamalar"push notification" (anında bildirim) hizmeti de sunuyor. Bu özellik sayesinde, kullanıcıların takip listesine aldıkları diziler, tvyo'ya yüklendiğinde ekranda mesaj olarak beliriyor. Kullanıcı ayarları sayfasında yer alan tüm bilgilere mobilden ulaşmak isteyenler, detaylı hizmetten faydalanıyor.

Doğuş Yayın Grubu'nun hayata geçirdiği tvyo üzerindeki içerikler, DYG kanalları ile sınırlı değil. DYG kanallarının dışında işbirliği yapılan TV kanalları ile birlikte "tvyo", sadece bir video izleme sitesi olmaktan çıkıp, farklı kanallara ait içeriklerin tek bir yerde buluştuğu ve yayıncılığa interaktif bir katman ekleyen, zengin bir kullanıcı tecrübesi sunan online video izleme platformu olarak hizmet sunuyor.

tvyo ; Favorilerim ve takip listem özellikleriyle en sevdiğiniz dizileri, programları ve kliplerle ilgili yeni içerikleri sizlere haber veriyor ve sevdiğiniz içerikleri daha kolay takip etmenizi sağlıyor.

tvyo'ya Facebook ve Twitter'la bağlanarak kim ne izliyor öğrenebilir, "Aklında ne varsa söyle" ile tvyo'daki muhabbete katılabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Hunger Games, tvyo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement