THY Genel Müdürü Kotil: Ben de Gazetede Gördüm, Üzüldüm - Son Dakika
Son Dakika Logo

THY Genel Müdürü Kotil: Ben de Gazetede Gördüm, Üzüldüm

THY Genel Müdürü Kotil: Ben de Gazetede Gördüm, Üzüldüm
24.02.2014 17:55  Güncelleme: 19:10

THY Genel Müdürü Temel Kotil, kendisininde dinlediği ile ilgili haberi gazetelerden okuduğunu ve çok üzüldüğünü söyledi.

Mahkemelerden alınan izinlerle yedi binden fazla kişinin dinlendiği iddialarına ilişkin haberlerde adı geçen THY Genel Müdürü Temel Kotil, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HER ŞEY ŞEFFAF"

Temel Kotil, isminin dinlenenler arasında olduğuna ilişkin bir soru üzerine şunları söyledi:

Gördüm onu. 10 yıldır genel müdürlük yapıyorum. Her şey şeffaf. Üzüldüm tabi ki. Bakalım neyin nesidir. Bana herhangi bir şey gelmedi. Ben de gazetede gördüm. Üzüldüm.

AİRBUS A380 SORUSU

Kotil, "THY'nin filosuna katılacağı iddia edilen Airbus A380 uçağını soran gazetecinin sorusuna karşılıkta "380'le ilgili bir gelişme yok. O biraz yanlış anlaşılıyor. Biz kiralık uçak alabiliyoruz ama 380'le ilgili net bir gelişme yok." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Genel Müdürü Kotil: Ben de Gazetede Gördüm, Üzüldüm - Son Dakika


Advertisement