Tıkalı Bacak Damarına Balon Tedavisi Uygulandı - Son Dakika
Güncel

Tıkalı Bacak Damarına Balon Tedavisi Uygulandı

Tıkalı Bacak Damarına Balon Tedavisi Uygulandı

Siirt Devlet Hastanesinde bir hastanın tıkalı bacak damarına ilaçlı balon tedavisi uydulandı.

12.04.2017 12:34

Siirt Devlet Hastanesinde bir hastanın tıkalı bacak damarına ilaçlı balon tedavisi uydulandı.

Siirt Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, yaptığı yazılı açıklamada, kalp krizi sonucu hastaneye gelen Ahmet Amil'e (56) öncelikle başarılı anjiyo operasyonuyla kalp damarının açıldığını belirtti.

Yapılan anjiyo yöntemi ile hastanın ayak damarının da ilaçlı balonlar uygulanarak başarılı bir şekilde açıldığını dile getiren Küçükbuzcu, "Bu sayede damar tıkanıklığı tedavi edilmiş ve hastanın ayağına kan akışı sağlanmış oldu. Ahmet Bey'in hiç zorlanmadan ve ağrı çekmeden rahatça yürüyebildiğini gördük ve 24 saat sonra hastamızı taburcu ettik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tıkalı Bacak Damarına Balon Tedavisi Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement