Timur Koç; "Çekim Merkezi Olamazsak, Esnaflar Gelişemez" - Son Dakika
Güncel

Timur Koç; "Çekim Merkezi Olamazsak, Esnaflar Gelişemez"

Timur Koç; "Çekim Merkezi Olamazsak, Esnaflar Gelişemez"

Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi esnafını tek tek dolaşıp, gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verip onlardan destek istedi.

30.12.2013 10:01

Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi esnafını tek tek dolaşıp, gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verip onlardan destek istedi. Koç'un esnaf ziyaretlerine ilçe Başkanı Rasim Meriç, kadın kolları başkanı Türkan Kılıç, ilçe yöneticileri, Koç'un eşi ve ile belediye meclis üyesi aday adayları da katıldı. Geçmişte kendisi de esnaf olan Koç'a esnaflar samimimi davranışı gözden kaçmadı.

KISIR DÖNGÜ SÜRER

Adnan Kahveci ve Aşık Veysel Caddesi esnafının tamamını gezen CHP adayı Timur Koç, göreve geldiklerinde başta Çayırova sınırlarının yeniden belirlenmesi, ulaşım ve trafik sorunu, bölgenin çekim merkezi haline getirilmesi gibi gerçekleştirilecek hizmetler ile esnafların sıkıntılarının çözümüne öncelikle nasıl destek olunacağını anlattı.

Timur Koç, Çayırova'nın çekim merkezi olmadan, sadece bölge esnafı değil, dışardan da insan akışının sağlanmaması durumunda esnafların kalkınmasının zor olacağına dikkat çekti. Koç, "Bölgemizde kendi içine kapalı yaşayan ilçelerden biriyiz. Alışveriş için Çayırova'ya gelip giden yok. Bölgemizdeki işletmelerde çalışanlarda hem bölgemizde oturmuyor hem de esnafımıza katkı sunmuyor. Nedeni ise, Çayırova'nın cazip hale getirilememiş olmasıdır. Bölgede yaşayanlar ile esnaflarımızın ticareti geliştirmeleri mümkün değil. Kent çekim merkezi haline getirilebilirse, en başta esnafımız kalkınır ve gelişir"dedi.

FIRSAT İSTEDİ

Göreve geldiklerinde, uygulayacakları projeler ile esnafında yüzünü güldüreceklerini vurgulayan Koç, esnaflardan kendilerine 30 mart'ta fırsat verilmesini istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Timur Koç; 'Çekim Merkezi Olamazsak, Esnaflar Gelişemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement