Tıp Bayramı Beylikdüzü'nde Düzenlenen Yemekle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Tıp Bayramı Beylikdüzü'nde Düzenlenen Yemekle Kutlandı

Tıp Bayramı Beylikdüzü\'nde Düzenlenen Yemekle Kutlandı

Beylikdüzü Belediye Başkanı, Tıp Bayramı nedeniyle Beylikdüzü'ndeki hastanelerde görev yapan 35 yılını dolduran hekim ve doktorlara Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde yemekli kutlama düzenledi.

13.03.2014 16:40  Güncelleme: 16:36

Gerçekleştirilen yemeğe, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Sağlık Müdürü Birol Tibet Beylikdüzü'ndeki hastanelerde görev yapan hekim ve doktorlar katıldı.
Programda bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu anlamlı günde bu anlamlı katılımı gösteren, hayatımıza anlam ve kalite katan değerli doktorlarımızla bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Beylikdüzü'nde sağlıkta önemli mesafeler kat edildiğini, temeli atılan 300 yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi tamamlandığında bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Daha sonra Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü İlçe Sağlık Müdürü Birol Tibet'in Tıp Bayramı kutladığı konuşmalarının ardından meslekte 35 yılı dolduran hekimlere plaketleri Başkan Uzun tarafından takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tıp Bayramı Beylikdüzü'nde Düzenlenen Yemekle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement