Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan 13 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan 13 Kişi Kurtarıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Karla mücadele ekiplerinin mahsur kalanları işçileri kurtarması Tekirdağ'da kar yağışı Hayrabolu'da tipi nedeniyle mahsur kalan 13 kişi kurtarıldı Hayrabolu ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 13 kişi kurtarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karla mücadele ekiplerinin mahsur kalanları işçileri kurtarması Tekirdağ'da kar yağışı

Hayrabolu'da tipi nedeniyle mahsur kalan 13 kişi kurtarıldı

Hayrabolu ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 13 kişi kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hasköy - Subaşı mahallesi yolunda, yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle işçi servisinde 13 kişi mahsur kaldı.

Durumun haber verilmesi üzerine harekete geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi karla mücadele ekipleri iki saat süren çalışmanın ardından mahsur kalanları işçileri kurtardı.

Ekiplerin çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek ilçede ulaşımın rahat şekilde sağlanması için gece gündüz çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle vatandaşların mahsur kaldığını belirten Altayoğlu, "Fabrikada çalışan işçiler evlerine gittikleri sırada, Subaşı Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak mahsur kaldı. Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ekiplerimizin çalışmaları sonucu vatandaşlarımız kurtarıldı" dedi.

Kaynak: AA