Çorum'da TIR ile otomobil çarpıştı, otomobilde bulunan iki kişi aracın içinde sıkıştı. Yardım ekipleri uzun süren kurtarma çalışmalarının ardından araç içerisinde iki kişiyi sıkıştıkları yerden kurtarırken, üniversite hastanesinde tedavi altına alındı.
OTOMOBİLİ METRELERCE SÜRÜKLEDİ
Samsun'dan Ankara istikametine giden Mehmet Meşe (44) yönetimindeki 42 AHE 52 TIR, iddiaya göre aynı istikamette giden ve kavşağa kontrolsüz giren Miraç Göker Çelenk (22) yönetimindeki 06 DR 9936 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, TIR altına aldığı otomobili metrelerce sürükleyerek orta refüje çıktı.
OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR
TIR'ın altında ters dönen otomobilin içerisindeki sürücü Miraç Göker Çelenk ile yanında bulunan Aylin Uysal (43) araç içerisinde sıkıştı. Kazadan TIR sürücüsü Mehmet Meşe de hafif yaralandı.Ölüm kalım mücadelesi
ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ
Kazayı gören vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Ekipler otomobilde sıkışan iki kişiyi kurtarabilmek için uzun süre uğraştı. Yaklaşık 1.5 saat süren kurtarma çalışmaları sonucu sıkııştıkları yerden çıkarılan iki kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Son Dakika › Güncel › Çorum'da TIR'ın Altında Kalan Otomobilde Can Pazarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.