Tire'de Asfalt Hamlesi Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Tire'de Asfalt Hamlesi Devam Ediyor

Tire\'de Asfalt Hamlesi Devam Ediyor

2014 mahalli seçimlerinden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi işbirliği içerisinde önce yeni yasa ile mahalle olan köylerde çalışma başlatmıştı.

05.06.2015 15:36  Güncelleme: 15:38

Tire'de asfaltlama dur durak bilmeden devam ediyor.

Ekipler ilk olarak, ova, üretim, bağlantı yollarında genişletme, asfaltlama ve mahalle (Köy) içlerinde bakım, tamirat, onarım işlemlerini yapmıştı. Yapılan çalışmalar mahalle(Köy) sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, üreticinin de yüzünü güldürmüştü. Yıllarca kronikleşmiş sorunlar yaşayan Tire'nin 64 köyü, 6360 sayılı kanunla mahalle statüsüne kavuşarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nden ivedilikle hizmet görmeye başladı.

TİRE'YE 130.000 M2 ASFALT

Havaların ısınması ve asfalt sezonunun başlaması ile İzmir Büyükşehir ve Tire Belediyesi'ne bağlı ekipler şehir içinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler, İstasyon Caddesi, Gökçen Efe Caddesi, Rafet Saygılı Caddesi ve Köşk Caddesi'nde 65.000 m2 asfaltlama yaparak çalışmaları tamamladı. Çok yakın zamanda Fahrettin Altay Caddesi, Millet Caddesi, Adnan Menderes, Celal Bayar ve Selahattin Çakır Bulvarları'nda 65.000 m2'lik asfaltlama daha yapacak.

Tire Belediyesi Fen İşleri yetkililerinden yapılan açıklamada sezon sonuna kadar Tire'de asfaltlanmayan yer kalmayacağı ifade edilirken 15.000 m2'lik bordür ihalesinin de tamamlandığı ve çok yakın zamanda işlemlerin başlayacağı da belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tire'de Asfalt Hamlesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement