13 Şubat , Çavuşoğlu Tower Hotel'de yapılacak olan çalıştayda, 'Tokat ne ister?' sorusunun cevapları alınacak.
Çalıştayda, Tokat'ın tarihi kültürel varlıkları ve maddi, manevi değerleri korunarak; yeniden inşa ve imar sürecinde nasıl bir gelecek vizyonunun benimsenmesi gerektiği, değişim-gelişim süreçlerinde oluşan fırsat ve tehditlerin neler olduğu ve nasıl değerlendirileceği müzakere edilecek.
Çalıştaya Sayın Tokat Belediye Başkanı Sayın Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Vali Vekili Sayın Mehmet Küspeci, ÇŞB Sempozyum ve Çalıştaylar Heyeti Üyesi Zekeriya Erdim, çok sayıda bürokrat, iş adamı, sivil toplum temsilcisi, akademisyenler ve yerel halk katılacak.
Çalıştaylar, şehre şehirlinin gözünden ve gönlünden bakmak; şehrin gelecek vizyonunu şehirde yaşayanlarla birlikte belirlemek için düzenleniyor. Yapılacak çalıştaylar 81 ili kapsayacak.
Son Dakika › Güncel › Tokat Şehir Kimliği Çalıştayı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?