Tokat'ın Erbaa ilçesinde şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor.
Gece geç saatlerde başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle ilçede Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şark Sokak'ta bulunan 5 evin çatısı uçtu. Ağaçları kökünden söken şiddetli rüzgar, elektrik direklerinin de devrilmesine neden oldu.
Mahalle muhtarı Dinçer Tütüncü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şiddetli rüzgar nedeniyle mahallede 5 evin çatısının uçtuğunu söyledi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını dile getiren Tütüncü, belediye ekiplerinin enkaz kaldırmak için çalışma yaptığını kaydetti.
Evi hasar görenlerden Durmuş Böker ise şiddetli rüzgar sırasında büyük bir gürültü duyduğunu belirterek, "Arabalara çatıdan kiremit mi düştü diye düşündüm. Dışarı çıktığımda çatının tamamen yere düştüğünü gördüm. Rüzgar, komşumuzun çatısının da uçmasına neden olmuş. Daha sonra elektrikler kesildi" dedi.
Son Dakika › Güncel › Tokat'ta Şiddetli Rüzgar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?