Tokatspor Teknik Direktörü: "Liderliğimizi Sürdürmek İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Tokatspor Teknik Direktörü: "Liderliğimizi Sürdürmek İstiyoruz"

Tokatspor Teknik Direktörü: "Liderliğimizi Sürdürmek İstiyoruz"

SPOR Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımı Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, cuma günü oynayacakları Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasından 3 puan alarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

28.10.2015 14:01

SPOR Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımı Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, cuma günü oynayacakları Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasından 3 puan alarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Mehmet Bulut, bugünkü antrenmana sakatlıkları süren Haluk Ulaşoğlu ve Emre Karaman katılmadığını açıkladı. Mehmet Bulut, antrenmandan sonra Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının zor maç olduğunu söylerken şöyle dedi:

"İSTİKRARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"

"Şu anda grupta lideriz. Önemli olan bu istikrarı sürdürmek. Önemli olan lig sonundaki sıralama bizim için daha önemli. İyi bir futbol oynamak, taraftarımıza keyifli bir takım izlettirmeyi amaçlıyoruz. Bunu da her hafta üzerine koyarak gerçekleştiriyoruz. Tabi eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri zaman içerisinde gidererek daha iyi bir hale geleceğiz. Cuma günü oynayacağımız maçta başta dediğim gibi zor bir maç olacaktır. Maçın zor veya kolay geçeceği bizim oynayacağımız futbola bağlı. Biz iyi olduğumuz takdirde, düşüncelerimizi, oyun felsefemizi sahaya yansıttığımız takdirde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Şu ana kadar bunu futbolcu kardeşlerim gerçekleştirdi. İnşallah bu haftada taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmak olacak." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor Teknik Direktörü: 'Liderliğimizi Sürdürmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut: Yürü tokatım kim tutar seni 1 0 Yanıtla

Advertisement