Tommy Hilfıger 30. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Tommy Hilfıger 30. Yılını Kutluyor

Tommy Hilfıger 30. Yılını Kutluyor

2015 Sonbahar defilesinin ardından Tommy ve Dee Hilfiger çifti markanın 30'uncu yılı şerefine New York'taki evlerinde özel bir davet düzenledi.

18.02.2015 11:49  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Plaza Residences'de bulunan evlerinde 16 Şubat günü gerçekleşen davete, Alexa Chung (İngiliz model ve editör), Rachel Zoe (tasarımcı ve ünlülerin stil danışmanı):, Steven Kolb (CFDA CEO'su), Mary Alice Stephenson (stil danışmanı ve televizyoncu), Trey Laird (Laird & Partners Kurucusu), Craig McDean (fotoğrafçı) ve Alina Cho (yazar) gibi birçok ünlü isim katıldı.

Tommy Hilfiger, "Bu kilometre taşını kutlarken kariyerimi gözden geçiriyorum ve son 30 yılda ne kadar inanılmaz bir yolculuk yaptığımızı hatırlıyorum," diye konuştu. "1985'teki ilk koleksiyonumdan bugün gerçekleştirdiğimiz 2015 Sonbahar defilesine uzanan yıllar boyunca beni destekleyen ve bana ilham kaynağı olan dostlarım ve meslektaşlarımla çevrili olduğum için çok şanslıyım."

Hilfiger Collection 2015 Sonbahar defilesi, markanın 30'uncu yıldönümünü kutlamak için yıl boyu düzenlenecek etkinliklerin ilki oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tommy Hilfıger 30. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement