Trabzon Şüpheli Çantadan Süt Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon Şüpheli Çantadan Süt Çıktı

Trabzon Şüpheli Çantadan Süt Çıktı
10.04.2015 12:54

Şüpheli çantadan süt çıktı TRABZON'da, Hükümet Konağı otoparkında bir banka ATM'si önüne bırakılan 2 çanta kısa süreli paniğe neden oldu.

Şüpheli çantadan süt çıktı

TRABZON'da, Hükümet Konağı otoparkında bir banka ATM'si önüne bırakılan 2 çanta kısa süreli paniğe neden oldu. Olay yerine bomba imha ekibi beklenirken çantalarda süt olduğunun ortaya çıkmasıyla çevredekiler rahat nefes aldı.

Olay saat 11.15 sıralarında yaşandı. Trabzon Hükümet Konağı otoparkında bir bankanın ATM? si önündeki merdivende 2 adet çanta gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Çevrede güvenlik önlemi alan polis vatandaşların da bölgeden geçmesine engel olmak için uyarılar yaptı. Paniğin yaşandığı bölgeye bomba imha ekibi beklenirken polisin yanına gelen ve çantaların sahibi olduğunu söyleyen İbrahim Y., vergi dairesinde işi olduğu için çantalarını bıraktığını söyledi, ardından da çantalardaki süt şişelerini polise gösterdi. Hükümet Konağı otoparkında yaşanan kısa süreli gerginlik de sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Şüpheli Çantadan Süt Çıktı - Son Dakika


Advertisement