Trıatloncu Ece Bakıcı Olımpıyat Yolunda - Son Dakika
Güncel

Trıatloncu Ece Bakıcı Olımpıyat Yolunda

Trıatloncu Ece Bakıcı Olımpıyat Yolunda

İzmirli triatloncu Ece Bakıcı, Kazakistan'da son anda katılabildiği yarışta 2016 Rio Olimpiyatları'na gitmek için gereken ilk puanını aldı.

28.06.2014 12:27

İzmirli triatloncu Ece Bakıcı, Kazakistan'da son anda katılabildiği yarışta 2016 Rio Olimpiyatları'na gitmek için gereken ilk puanını aldı. Yaşar Üniversitesi öğrencisi olan, daha önce ülkemize Balkan Şampiyonası'nda altın madalya kazandıran Ece'nin pasaport işlemleri, Kazakistan'daki Asya Triatlon Kupası için bineceği uçağın kalkışından 5 saat önce tamamlanabildi.

Yarıştaki 25 rakibi arasından 1.09.18'lik derecesiyle beşinci olan Ece, Olimpiyat puanı hedefine ulaştı. Ülkemizin triatlon dalında Olimpiyatlara hiç sporcu gönderemediğini hatırlatan Ece, "Sadece bayanlarda uygulanan puanlama sistemiyle en iyi 50 sporcu ve 5 özel davetle katılan sporcu dev organizasyona gidebiliyor. İlk puanımı aldım. Hedefim ilki başarmak" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trıatloncu Ece Bakıcı Olımpıyat Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement