Turgay, Yaşar Başkanına Koştu - Son Dakika
Güncel

Turgay, Yaşar Başkanına Koştu

Turgay, Yaşar Başkanına Koştu

Sönmez, onun için tüm seçim çalışmalarını iptal etmişti.

24.02.2014 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kartepe Gençlik Kolları üyesi Turgay Adak, kaza nedeniyle geçirdiği kötü günleri geride bırakmasının ardından, seçim çalışmaları için partisinin seçim bürosuna koştu. Kartepe Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ile Sarımeşe seçim bürosunda buluşan Adak, bilinçli bir genç olmanın, partisine ve Sönmez'e inanmanın heyecanıyla çalışmalar kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Adak, gözünden bir süre daha tedavi görecek.

Sönmez, "Turgayımızı Allah bize bağışladı. Üzgün bir ailenin pırıl pırıl bir genci. Kendisi iyi. Bir süre daha dinlenmesi gerekiyor. Fedakar bir arkadaşımız.Tüm arkadaşları üzerine adeta titriyor. Bir süre sonra aramıza aktif olarak katılacak"dedi.

KILIÇDAROĞLU DA ZİYARET ETMİŞTİ

CHP Kartepe Gençlik Kolları üyesi Turgay Adak, partisinin Suadiye programı için bayrak asarken direkten düştü. Ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Adak'ın kolunun ve burnunun kırıldığı anlaşılmıştı. 20 yaşındaki Turgay Adak'ın iç kanama ihtimaline karşı bir süre yoğun bakımda tutulmuştu. Aday tanıtım töreni için İzmit'e gelen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Kartepe Adayı Yaşar Sönmez ile Adak'ı hastanede ziyaret edip geçmiş olsun demişti. Sönmez, Adak için tüm seçim çalışmalarını iptal etmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgay, Yaşar Başkanına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement