Türk Usulü Durum Komedisi - Son Dakika
Güncel

Türk Usulü Durum Komedisi

Türk Usulü Durum Komedisi

YÜKSEK GİRİŞ' adlı sit-com, komedinin usta ve genç isimlerini bir araya getiren iddialı kadrosu ve büyük kahkaha fırtınasıyla çok yakında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

16.07.2013 08:54

TÜRK USULÜ DURUM KOMEDİSİ

"YÜKSEK GİRİŞ"

ÇOK YAKINDA ATV'DE!

Kahkahaya Hazır Olun!

Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini İsa YILDIZ'ın üstlendiği 'YÜKSEK GİRİŞ' adlı sit-com, komedinin usta ve genç isimlerini bir araya getiren iddialı kadrosu ve büyük kahkaha fırtınasıyla çok yakında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Genç ve usta oyuncular bir arada!

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'YÜKSEK GİRİŞ'in' kadrosunda daha önce 'Memleket Meselesi' filminde birlikte çalışan UMUT KURT, SERA TOKDEMİR, BEKİR ÇİÇEKDEMİR, BORA AKKAŞ ve CANSU KOÇ gibi genç kuşağın başarılı oyuncuları ile 'Yalan Dünya' dizisinin 'Yönetmen Tufan'ı olarak bilinen TUNA ORHAN ve SUNA KESKİN gibi usta isimler yer alıyor…

2006 yılından bu yana 'Olacak O Kadar', 'Yasemince', 'Su Gibi', programlarının, 'Aşkın Halleri' ve 'Canım Benim' gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Global Medya'nın üçüncü dizi projesi olarak ATV ekranlarına gelecek 'YÜKSEK GİRİŞ', ayrıca 60 dakikalık bir sit-com olarak da dikkat çekiyor.

DOLAPDERE BİG GANG'ten ilk dizi müziği

Yüksek Giriş'in müzikleri, ünlü grup DOLAPDERE BİG GANG imzası taşıyor. Yerli ve yabancı şarkıları kanun, darbuka, klarnet, keman gibi aletlerle alaturka tarzda yorumlayan Türk müzik grubu Dolapdere Big Gang ilk kez bir diziye imza atıyor.

KONUSU:

İzmirli Cesur ve Adanalı Kirve İstanbul'da aynı evi paylaşan iki öğrencidir. Birbirlerine tamamen zıt karakterlerdeki Cesur ve Kirve ailelerine durumlarını tam tersi gösterseler de aslında ikisinin de okulla pek ilgileri kalmamıştır. Giriş katında oturdukları binaya güzeller güzeli Ece ve kuzeni Ayşegül de taşınınca Cesur ve Kirve artık okulu tamamen boş verirler. Diğer apartman sakinleri de işin içine girince ortaya insanlık hallerinden oluşan, birbirinden komik ve eğlenceli hikâyeler çıkıyor!

Gerek konusu, gerek oyunculukları ve tarzı ile iddialı bir giriş yaparak fenomenlerini yaratacak olan Türk Usulü Durum Komedisi 'YÜKSEK GİRİŞ', Temmuz'un son haftası ATV ekranlarında evlerinize konuk olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Usulü Durum Komedisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement