Turkcell T50 Kolay Kullanım Teknolojisi ile Her Cebe Girecek - Son Dakika
Güncel

Turkcell T50 Kolay Kullanım Teknolojisi ile Her Cebe Girecek

Turkcell'in akıllı telefonu T50 için geliştirilen "Kolay Kullanım" arayüzü, akıllı telefon kullanmaktan çekinenler için birçok kolaylık getiriyor.

18.09.2014 12:11

Turkcell'in akıllı telefonu T50 için geliştirilen "Kolay Kullanım" arayüzü, akıllı telefon kullanmaktan çekinenler için birçok kolaylık getiriyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, daha kolay kullanımlı hale getirilen Turkcell T50 yeni arayüzü ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Turkcell akıllı telefon ailesinin son üyesi T50, şimdi de akıllı telefon kullanmayı zor bulanların cebine girmeyi hedefliyor.

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen Kolay Kullanım teknolojisi sayesinde T50'yi kullanmak, artık çok daha kolay ve işlevsel hale geliyor.

Daha önce T40'ta sunulan ve büyük beğeni toplayan "Kolay Kullanım" desteği, arama, SMS gönderme, klavye, uygulamalar ve acil aramalar gibi en çok kullanılan özellikleri sadeleştirmek için tasarlandı. Şimdi T50 kullanıcıları da tüm bu işlemleri yeni arayüz desteğiyle hiç zorluk çekmeden rahatça gerçekleştirebilecek.

T50 "Kolay Kullanım" desteğiyle akıllı telefon kullanımını zor bulan ve alışamayan, dokunmatik ekranlardan çekinen kişilerin son teknolojiyi uygun fiyata kullanmaları sağlanıyor. Kolay Kullanımlı Turkcell T50'de kolay ekran tasarımı, büyük butonlar, büyük yazı karakteri, tek tuşla acil arama, sesli tuş, acil durum kontağı, telefonu salla ana ekrana dön gibi özellikler bulunuyor. Hızlı alışma süreci ile zamandan tasarruf da sağlayan cihaz, standart Turkcell T50 ile aynı teknik özelliklere sahip 699 liradan satışa sunuluyor.

Turkcell, tüm bu özelliklerle donatılan T50'nin emekli müşterilerinin hayatını kolaylaştıracağını düşünerek, onlar için özel bir de paket hazırladı. Turkcell'in emekli müşterileri T50'lere kontratlı paketlerle sahip olabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell T50 Kolay Kullanım Teknolojisi ile Her Cebe Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement