Türkiye Finans Tophane Buluşmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans Tophane Buluşmaları Başladı

Türkiye Finans Tophane Buluşmaları Başladı

Fatih Özatay global gelişmeler ışığında Türkiye ekonomisini değerlendirdi ve 2013 yılına projeksiyon tuttu.

19.10.2012 11:51

Katılım bankacılığı uygulamalarıyla fark yaratan Türkiye Finans'ın gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek üzere düzenlediği Tophane Buluşmaları toplantısı kapsamında, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ve Genel Müdür Yardımcıları reel sektörün önemli temsilcileri ile bir araya geldi.

İlki 17 Ekim'de gerçekleştirilen ve periyodik olarak düzenlenmeye devam edilecek olan Tophane Buluşmaları'na konuşmacı olarak katılan ekonomi profesörü Fatih Özatay global gelişmeler ışığında Türkiye ekonomisini değerlendirdi ve 2013 yılına projeksiyon tuttu.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans'ın Tophane'de bulunan Avrupa Yakası Yönetim Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı Tophane Buluşmaları'nın ilk ayağı 17 Ekim'de gerçekleştirildi. Türkiye Finans üst düzey yönetim ekibi üyelerinin reel sektörün önemli temsilcileri ile bir araya geldiği toplantı kapsamında ana konuşmacı olan Prof. Dr. Fatih Özatay, Türkiye Finans müşterileri için ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Tophane Buluşmaları kapsamında müşterilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Toplantımızda finans sektöründeki son durumu iş dünyasının önemli isimleriyle samimi bir ortamda değerlendirme fırsatı bulduk. Ekonomiye yön veren müşterilerimizle fikir alışverişinde bulunmayı sürdürmek ve onları global ekonomik gelişmeler konusunda bilgilendirmek için Tophane Buluşmaları'nı düzenlemeyi sürdüreceğiz. Gelenekselleşmesini hedeflediğimiz toplantılarımızda farklı kurum ve kuruluşlardan misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans Tophane Buluşmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement